18-21 juuli 2024
Illiku laid, Saaremaa

18-21 juuli 2024
Illiku laid, Saaremaa

18-21 juuli 2024
Illiku laid, Saaremaa

Veidi vindised töötoad

Workshops

Jaga edasi

Agaavi workshopid Tekiilakaga

Andrei Kazakov
R ja L kell 19:00 – 20:30, kogunemine kell 18:45
Ilusa ilmaga kai peal, muul juhul Piidivabrikus

Andrei Kazakov aka Tekiilakas on Mehhiko destilleeritud jookide maastiku huviline ja Baltikumi ainukese agaavipiirituste baari Kaif Agaveria looja. I Land Sound 2023 on 5. aasta järjest kui Tekiilaka töötoad festivali raames avalikud on ja seekord on pöhiröhk toodetel, mida kas ei leia Eestis nii lihtsalt vöi ei leia üldse. Saabumisel saab osaleja ühe tervituskokteili, töötoa jooksul 5×1,5cl vastavat agaavipiiritust ja lahkumisel shot legendaarseks saanud Kaif sangritaga. Iga töötuba kestab ca 1.5 tundi, kogunemine 18:45.

Neljapäev, 13.07, 19:00-20:30 – Tequila Introducción / PILET 30€

Mis vahe on hea ja väga hea tekiila vahel? Miks see erinevat värvi on? Kas juua tekiilat soola ja sidruniga on patt? Kuidas saada lahti nooruspölve tekiilatraumast? Ja muud tähtsad teemad, et teha sinust 1,5 tunniga tekiilaproffi. Tulekul tekiilad mixtost extra anejoni. NB! Kui sa ei saanud viimasest lausest aru – see töötuba on sulle!

Reede, 14.07 19:00-20:30 – Mezcal Introducción / PILET 35€

Oluliselt vähem tuntud kui tekiila, aga samas palju vabam, maitserohkem, mitmekülgsem ja müstilisem jook Mehhiko südamest. Sel öhtul katsume aru saada, mis maitse vahe on kultiveeritud ja metsiku agaavi pöhjal tehtud toodetel, mille poolest on erinevad Oaxaca ja teiste osariikide mezcalid ja kindlasti proovime midagi, mida Eestis vabas müügis pole. Kui tavaelus oled näiteks suitsuse viski ja ilusa tumeda rummi söber – vöta Mezcal Introst osa ja anna mulle vöimalus pöörata sind enda usku.

Laupäev, 15.07 19:00-20:30 – Selección Privada / PILET 40€

Tekiilaka kelder ehk laua peal on eranditult ainult need tooted, mida Eestis pole. Ja mitte lihtsalt lennujaama duty free’st ostetud tekiilad vaid lisaks haruldastele metsikust agaavist tehtud mezcalidele ka joogikategooriad nagu sotol, raicilla ja bacanora. Parim maitseelamus avatud mötlemisega inimesele nagu Sina.

 

Gin up your life by Crafter’s!

Anna Beda ja Gloria Hallaste
Ilusa ilmaga kai peal, muul juhul Piidivabrikus
R ja L kell 15:00 – 16:30
PILET 30€

Reedel ja laupäeval esitab Crafter’s Gin Sinu ninale ühe pöneva väljakutse. Meeleline löhnarännak viib Sind Crafter’si nöiakööki, tutvuma köikide nende salapäraste taimedega, mis ühes džinnieliksiiris peidus vöivad olla. Ja vot, kui oled saladustele jälile saanud, siis aitavad maagid Sul luua ühe meeliköitva kokteiliparfüümi, mis sobib nii mönusaks löhna– kui maitsepilveks.

 

Mulli masterclass by Balmerk

Sommeljee Aivar Peeduli
Mullibaar
R ja L kell 14:00 – 15:00
PILET 30€

Ekskursioon läbi erinevate mullimaade ja mullijookide – Prosecco, Cava, Cremant, Franciacorta ja šampanja!

 

Not your average longero! by Hartwall

Regeri Zoo
Ilusa ilmaga kai peal, muul juhul Piidivabrikus
R ja L kell 17:00 – 18:30
PILET 20€

Tule, kuula ja koge koos Regeri Zooga (varem tuntud ka kui luunja-geeniusmiksoloog), mis jook see longero, lonkero vöi long drink üldse on ja miks Hartwall just see köige-köigem on!
Maitseme üheskoos, mida tähendavad nimed nagu “shampongero”, “Soome Palooma ehk Tongero”, “Long Shot” ja “Longero Slushie”. Lisaks paneme proovile köigi organoleptilised vöimed, et välja selgitada parim longero-degustija ja auhinnad on meeletud!

Loe ka teisi mötteid

Vöta maksmiseks aega
Maksa oma lemmikuga
Käita krediitkaarti
Maksa oma lemmikuga
Käita krediitkaarti
Maksa oma lemmikuga
Käita krediikaarti
Maksa oma lemmikuga
Käita krediikaarti